Windy 44 Chinook

SPESIFIKASJON
BESKRIVELSE

For salg har vi et eksepsjonelt eksemplar av en Windy 44 Chinook. Ligget kun ca. 5 uker på sjøen hver sommer, ellers lagret innendørs. Båten har en meget smakfull fargekombinasjon av helhvitt skrog og et lekkert mørkt treinteriør med en fantastisk finish.

Windy 44 Chinook er en linjelekker og sporty båt med 3 doble lugarer samt to toalettrom med dusj. 

Cockpiten har en stor salong med plass til 10+ personer samt en førerposisjon med hele fire sitteplasser i fartsretningen. Den elektriske takluken gir en flott følelse av åpenhet. 
 

Under dekk er en funksjonell 3+2 layout med et utrolig lekker interiør med nydelig finish, som gir asossiasjoner til de flotteste superyacht-interiørene.
Salongen består av en 3-seters sofa med sjeselong og og høydejusterbart kaffebord. Lekkert pantry med induksjonstopp med 4 plater og avtreksvifte.

 

Masterlugaren er blasert i baugen. Senterplassert dobbeltseng, rikelig med oppbevaring i skuffer og skap, og en suite toalettrom med dusj.
Gjestelugarene er plassert akter for salongen. Styrbord lugar med twin-sengekonfigurasjon og babord lugar med dobbel.

 

Utstyrt med 2 x Volvo Penta D6-370 motorer med et beskjedent timeantall på ca 450 timer og som gir båten en toppfart på hele 36 knop. 

Båten ligger i Göteborg med europeiske avgifter betalt. Oppgitt pris er basert på SEK 4.250.000:- pluss norsk moms. Båten vil være en fantastisk mulighet for nordmannen som kunne tenkte seg å ha båt i Strömstad, og starte alle båtturer i en av nordens flotteste skjærgårder.

For ytterligere informasjon, last ned salgsprospektet fra vår hjemmeside, eller ta kontakt med

Sondre Klungland
924 62 418
sondre@kragstadpartners.no

Solgt!

Windy

44 Chinook

2010

Pris

Merke

Modell

Årsmodell

Lengde i cm

1354 cm

Lengde i fot

Bredde

Dybde

Motorfabrikant

Motortype

Motorstr.

Maks fart

Drivstoff

Vekt

Materiale

Farge

Soveplasser

44 fot

398 cm

2 x Volvo Penta D6-370

Innenbord

740 HK

36 knop

Diesel

11 000 kg

Glassfiber

Hvit

6

SEND FORESPØRSEL:

Takk! Melding er sendt.