top of page
  • Sindre Jacobsen

Månedens båt - M/Y IN EXCESS

Motoryachten In Excess er en Lowland Netship 100 fra 1990. Det nederlandske verftet Lowland har siden lagt ned, men var i sin tid kjent som datidens "mini-Feadship".

Feadship har i mange tiår vært synonymt med det aller ypperste av superyachter, og andre verft ser til Feadship som et benchmark for design, kvalitet og finish.


In Excess ble konstruert av de Vries Lentsch med et interiørdesign av Peter Beeldsnijder, som er to kjente navn for den som er kjent med klassiske nederlandske båter og yachter.

Hun har et skrog og overbygg i aluminium med en integrert svømmeplattform med to buede trapper til akterdekket. Både skroget og overbygget har Rock Wool lydisolering.


I løpet av sin levetid har hun hatt flere refits, og fremstår som veldig pen og i meget god teknisk stand. En 5-års survey ble gjennomført i Mai 2016.


In Excess er klasset i ABS (American Bureau of Shipping) og tilfredsstiller derfor kravene for å gå i chartertrafikk. Selv mener vi at båten hadde egnet seg svært godt for luksuriøse chartere på Vestlandet eller i Nord-Norge. Det er en stadig økende etterspørsel etter denne typen charter i Norsk Farvann, men det er nesten ingen yachter som opererer charter i Norge til vanlig. Her kan det være gode muligheter om det gjøres riktig!
 

Ønsker du å vite mer om denne fantastiske yachten, eller om hvilke muligheter det finnes for å operere luksuriøse chartere i Norge, ta kontakt med oss!

179 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page