top of page
  • Forfatterens bildeSindre Jacobsen

Startskuddet for årets båtsesong

Oppdatert: 16. jan. 2020

Båtmessene om våren er gjerne startskuddet for årets båtsesong. Snøen er borte, solen står opp tidligere, og luften er varmere. Det er mye som minner om vår ute nå. For båtfolket er våren spesiell. Mye skal forberedes, og mange bruker hver eneste ledige frihelg til vask, polering og bunnstoff. Det er nesten halve moroa, dette med å gå og vente på starten.

Det er kanskje enda litt tid igjen før vi er helt der - først skal vi gå på båtmesse og drømme oss bort til en sommer lik den vi hadde i fjor! Denne helgen i Mars skjer det mye. Båtmessen "Sjøen for alle" er godt i gang, og på Lillestrøm er det nå utstilt hundrevis av båter og masse forskjellig båtutstyr. Normalt har vi også pleid å være med på "Sjøen for alle". Men ikke i år.


Denne helgen er også tradisjonelt sett et meget godt tidspunkt for salg av brukt båt. Dersom du går med tanker om å bytte eller selge båt i år anbefaler vi deg å starte allerede nå. Det kan ofte være lurt å være ute i god tid, før det flommer over av båter til salg, i samme segment.


Her hos oss ble det solgt båt både i går og i dag, så timingen er utvilsomt god.

Kontoret er bemannet hele helgen, kom innom oss for en båtprat og en god kopp kaffe!

62 visninger0 kommentarer

Commentaires


bottom of page