Beneteau MC6S

SPESIFIKASJON
BESKRIVELSE

Vi har for salg en nydelig Beneteau MC6S. Båten ble levert ny i Norge i 2017, og er nå etter 650 timer og betydelige oppgraderinger klar for nye eiere.

Båten fremstår som ferieklar, og må sies å være en skikkelig utstyrsbombe. Vi nevner bla: Generator, watermaker, dobbelt Air-Condition anlegg, ekstra varmeanlegg, hydraulisk badeplattform med innfelt davitsystem, joystickmanøvrering via Zeus podsystemet, vinskap, stor vask/tørk (9kg kombimaskin) og Lithium forbruksbatteribank med stor kapasitet.


Om båten:

Beneteau MC6S er et komplett flytende landsted. Her er alle fasiliteter ivaretatt, og du lever komfortabelt 6 mennesker ombord fordelt på 3 separate kabiner. (Det finnes også en crewcabin i tillegg, som dagens eier bruker til lager/oppbevaring).


Akterdekket er romslig, og følelsen av rom øker betraktelig når vi åpner bakdørene og ser den terskel og sømløse overgangen fra ute/inne. Da oppheves følelsen av definerte rom, og du får en dynamisk overgang fra salong og bysse, til akterdekk og videre ned ut mot badeplattform og sjøen. 

Akterdekket har også store, gode luker ned til motorrom, samt en ekstra førerposisjon til styrbord.


Elektrohydraulisk badeplattform med nedfelt daviter til jolle, pasarelle og et supersmart utekjøkken gir mye glede akterut.


Byssa har alle fasiliteter, det er vinskap, oppvaskmaskin, ovn, kjøl og frys. Ventilatoren er skikkelig, og kraftig nok til ordentlig matlaging, uten å forstyrre noen med stekeos.


Ergonomisk utført førerposisjon, med veldig god utsikt og oversikt. 

Fra markedets kanskje råeste kapteinsstol har du full kontroll over skuta. Både med musehjulsstyring av plottere og motordata samt Joysticken tilhørende Zeus podsystemet. Stor elektrisk takluke gir masse friluftsfølelse.


Båten er overraskende enkel å manøvrere med Cummins Zeus podsystem. Trykker du på skyhook blir båtende liggende der du ønsker det automatisk for deg, mens du klargjør trosser og fendere. Et fantastisk system som gjør det enkelt å føre båten også på egenhånd.


Båten ligger i Østfold og vises etter avtale med megler.


Sindre Jacobsen

938 40 189

sindre@h-y.no

9.900.000,-

Beneteau

MC6S

2017

Pris

Merke

Modell

Årsmodell

Lengde i cm

1835 cm

Lengde i fot

18 fot

Bredde

488 cm

Dybde

Motorfabrikant

2 x Cummins Qsc 8,3 600 HK

Motortype

Innenbords

Motorstr.

1 200 HK

Maks fart

28 knop

Drivstoff

Diesel

Vekt

19 628 kg

Materiale

Glassfiber

Farge

Sort/Kremhvit

Soveplasser

> SKRIV INN EPOST OG LAST NED SALGSOPPGAVE SOM PDF
SEND FORESPØRSEL:

Takk! Melding er sendt.