OM OSS

Golfish 29 sport #42-66.jpg
 
 
SONDRE KLUNGLAND

Sondre mønstret på i 2019. Han har en Bachelorgrad med spesialisering i Shipping, men interessen for fritidsbåter stod sterkere enn kommersiell skipsfart. Sondre hadde fra tidligere flere års erfaring med båtmegling, og har flere imponerende salg bak seg, inkludert salget av en 37 m adventure yacht. Sondre har en sterk lidenskap for og kunnskap om yachting. Har du spørsmål om yachting i Middelhavet, enten det er snakk om eierskap eller charter, er Sondre mannen å snakke med.

Sondre har også erfaring fra seiling og regattabanen, og har deltatt i ulike mesterskap i flere klasser. 

 

Ved siden av båtlivet, finner du Sondre på golfbanen eller i alpinbakken.

KONTAKT

 

Sondre Klungland

+47 924 62 418

sondre@h-y.no

profilbilde-2.jpg

 

 
 
 
 
 
SINDRE JACOBSEN

 

Sindre er selskapets daglige leder og co-founder.

Han er utdannet brannmann, men interessen for båter ledet til en jobb som båtmegler i norges største båtmeglerforetak. Etter flere år som en av de best presterende meglerne, så Sindre potensialet for å bruke sin erfaring og kompetanse til å bygge opp et nytt selskap, med et fokus på å utvikle og redefinere hva båtmegling kan være.

Sindre er en ivrig jeger. Så snart båtsesongen er på hell, er han helst på jakt etter rype og skogfugl.

KONTAKT

 

Sindre Jacobsen

+47 938 40 189

sindre@h-y.no

House of Yachts ble stiftet i 2017. Vi er spesialister på formidling av fritidsbåter av høy kvalitet og standard.  Selskapet er ungt og dynamisk og grunnlagt på en lidenskap for båter. Vi legger vekt på relasjonsbygging og langvarige klientforhold. Vi hjelper derfor gjerne våre klienter med alle båtrelaterte tjenester, gjennom vårt utbredte nettverk av kompetente fagfolk.

IMG_7030.jpg
JEANETTE ARNTZEN

Jeanette er vårt nyeste tilskudd på meglerteamet. Hun er en av landets dyktigste seilbåtmeglere, og har erfaring med salg av med salg av alt fra cruisere og regattabåter, til klassiske trebåter. Jeanette vil spille en viktig rolle i vår Sail Division satsning. 

Hun har bred erfaring fra regattaseiling, og har vært mannskap på alt fra turbåter til klassiske meterbåter.

I tillegg sitter Jeanette som markedsansvarlig i styret til Asker Seilforening.

 

KONTAKT

 

Jeanette Arntzen

+47 909 39 610

jeanette@h-y.no

 
 
TOBIAS RYSSTAD

Tobias er ansatt som content creator, og er vår trollmann bak, og noen ganger foran, kameraet.

Tobias holder på med sin Bachelor i Kommunikasjon og Medieproduksjon, og skal bidra til å løfte vår videoproduksjon til et nytt nivå!

I tillegg til å lage salgsfremmende presentasjonsvideoer av båter vi har for salg, skal Tobias også dokumentere ting som skjer "behind the scenes" som blir en del av en videoserie om House of Yachts.

IMG_9377.JPG

OSLO

Vi holder til i Dicks vei 12 på Lysaker, i Villa Furuvik. Bygget er en ærverdig villa fra 1897, med egen strandlinje i Svartebukta og fantastisk utsikt mot Lysakerfjorden og Nesoddtangen.

Våre kontortider er:

Mandag - Fredag:     10:00 - 17:00

Lørdag - Søndag:      Etter avtale 

Velkommen innom for en hyggelig prat.

_Z3A9560-HDR.jpg