OM OSS

 
 
SONDRE KLUNGLAND

Sondre mønstret på i 2019. Han har en Bachelorgrad med spesialisering i Shipping, men interessen for fritidsbåter stod sterkere enn kommersiell skipsfart. Sondre hadde fra tidligere flere års erfaring med båtmegling, og har flere imponerende salg bak seg, inkludert salget av en 37 m adventure yacht. Sondre har en sterk lidenskap for og kunnskap om yachting. Har du spørsmål om yachting i Middelhavet, enten det er snakk om eierskap eller charter, er Sondre mannen å snakke med.

Sondre har også erfaring fra seiling og regattabanen, og har deltatt i ulike mesterskap i flere klasser. 

 

Ved siden av båtlivet, finner du Sondre på golfbanen eller i alpinbakken.

KONTAKT

 

Sondre Klungland

+47 924 62 418

sondre@h-y.no

 

 
 
 
 
 
SINDRE JACOBSEN

 

Sindre er selskapets daglige leder og co-founder.

Han er utdannet brannmann, men interessen for båter ledet til en jobb som båtmegler i norges største båtmeglerforetak. Etter flere år som en av de best presterende meglerne, så Sindre potensialet for å bruke sin erfaring og kompetanse til å bygge opp et nytt selskap, med et fokus på å utvikle og redefinere hva båtmegling kan være.

Sindre er en ivrig jeger. Så snart båtsesongen er på hell, er han helst på jakt etter rype og skogfugl.

KONTAKT

 

Sindre Jacobsen

+47 938 40 189

sindre@h-y.no

House of Yachts ble stiftet i 2017. Vi er spesialister på formidling av fritidsbåter av høy kvalitet og standard.  Selskapet er ungt og dynamisk og grunnlagt på en lidenskap for båter. Vi legger vekt på relasjonsbygging og langvarige klientforhold. Vi hjelper derfor gjerne våre klienter med alle båtrelaterte tjenester, gjennom vårt utbredte nettverk av kompetente fagfolk.

 
 
JONAS BERGUNDHAUGEN

Jonas ble en del av teamet i 2021, og skal jobbe med oss deltid ved siden av studiene. Jonas er oppvokst ved sjøen i Åsgårdstrand, har tidligere vært en aktiv roer, og har deltatt i en rekke mesterskap. Jonas er egentlig tømrer, men har de siste årene jobbet med B2B salg av medisinsk førstehjelpsutstyr.

Han er lidenskapelig opptatt av båter og båtliv, og har de siste 6 årene vært aktiv i Redningsselskapet og er frivillig ved Redningsskøyta i Horten.

OSLO

Vi holder til i Dicks vei 12 på Lysaker, i Villa Furuvik. Bygget er en ærverdig villa fra 1897, med egen strandlinje i Svartebukta og fantastisk utsikt mot Lysakerfjorden og Nesoddtangen.

Våre kontortider er:

Mandag - Fredag:     10:00 - 17:00

Lørdag - Søndag:      Etter avtale 

Velkommen innom for en hyggelig prat.

_Z3A9560-HDR.jpg