top of page

Anker & Jensen 8mR 1914 Carmen IV

SPESIFIKASJON
BESKRIVELSE

Vi er så heldige å ha fått inn for salg en meget pen Anker &  Jensen 8mR fra 1914  - Carmen IV. Det er sjelden disse er tilgjengelig  på markedet, og vi ser nå etter nye eiere som ønsker å føre historien  videre og ta godt vare på henne.


Carmen IV er tegnet av Chr Jensen og bygget av Anker & Jensen i  Vollen, et av de mest prestisjefylte verftene i Skandinavia med  materialer og håndtverk i ypperste kvalitet. 
Skroget er av mahogny  på eikespant. Masten av Oregon pine og med sine 18,5 meter kan tunes.  Setup for mast og rigg innfrir kravene til at hun er målt inn under R-  regelen.  
Hun er den første 8-meteren som vant Færderseilasen i  1947. I forbindelse med Færderseilasens 50 årsjubileum i 1997, ble  Carmen IV totalrestaurert. Hun har også deltatt i flere VW-seilaser.

Nåværende  eiere kjøpte Carmen IV i 2018 og seilet henne til Kragerø. De har tatt  godt vare på henne siden, og mange har nok de siste årene fått oppleve  hennes vakre skue i Kragerø' s skjærgård om sommeren.

Det er en fryd å seile henne og hun må oppleves.


Båten ligger i opplagstelt på land i Kragerø. Ta kontakt for avtale om visning.

For mer info, kontakt:

Jeanette Arntzen 
909 39 610 
jeanette@h-y.no

Om oss:
House of Yachts er din selvsagte samarbeidspartner når det kommer til kjøp og salg av båt i annenhåndsmarkedet.
Vi skiller oss fra våre konkurrenter ved å tilby personlig service og rådgiving, og en enkel og forutsigbar kostnadsmodell.
Vårt  fokus er å være en markedsledende aktør og samarbeidspartner, enten du  er i markedet for å kjøpe, selge, bytte eller charter. Sammen kartlegger  vi dine behov og ønsker, og finner riktig løsning for deg.

Gjennom  et etablert internasjonalt nettverk kan vi bistå med å fremskaffe de  fleste båter for import, eller tilrettelegge for ditt båthold i  utlandet.
Vi kan bistå med frakt, forsikring, finansiering,  verdivurdering og verditakst. Vi tar forbehold om eventuelle feil i  salgsoppgaven.
Fartøyet selges “as is”. Kjøpet er regulert av kjøpsloven og House of Yachts AS er kun
mellomann og således ikke part i kjøpekontrakten.

590.000,-

Anker & Jensen

8mR

1914

Pris

Merke

Modell

Årsmodell

Lengde i cm

1306 cm

Lengde i fot

43 fot

Bredde

265 cm

Dybde

200 cm

Motorfabrikant

Volvo Penta D1-30

Motortype

Innenbords

Motorstr.

30 HK

Maks fart

6 knop

Drivstoff

Diesel

Vekt

8 000 kg

Materiale

Tre

Farge

Hvit

Soveplasser

6

> SKRIV INN EPOST OG LAST NED SALGSOPPGAVE SOM PDF
SEND FORESPØRSEL:

Takk! Melding er sendt.

bottom of page