top of page

Askeladden C80 Cruiser

SPESIFIKASJON
BESKRIVELSE

Vi har for salg en nydelig Askeladden C80 Cruiser. Båten er meget godt utstyrt, har lavt timetall på kun ca. 50 timer, og fremstår som omtrent som ny.


Om båten:
Askeladden C80 Cruiser er en stor weekendcruiser fra den anerkjente norske produsenten. En svært populær modell, med fokus på norsk design, bokomfort og brukervennlighet. Full av smarte løsninger og godt håndverk. 


Med to kabiner, soveplass for 4 personer, eget toalettrom og stor uteplass får du kvalitetene fra weekendcruiseren pakket inn i en daycruiser-størrelse båt. Dette er allikevel gjort, uten å ty til trange og vanskelige løsninger. Rett og slett godt gjennomtenkt av båtfolk, for båtfolk.

Båten har i tillegg ekslusivt ekstrautstyr, som bla. ZipWake autotrim, stor kartplotter, baugpropell og kjøleskuff for å nevne noe. Last ned prospekt med full utstyrsliste fra våre nettsider.


Med Suzuki 300 HK får du en meget driftssikker motor, enkel og rimelig i vedlikehold og bruk. Motoren gir deg toppfart på 41 knop.
Skroget har 2-step, integrert motorbrakket og dyp v-bunn. Dette gir kjøreglede, sportslige egenskaper og komfort i en samlet pakke. Omtrent ingen merkbar planingsterskel. Totalen blir redusert behov for motorkraft, økt toppfart og forbedret drivstofføkonomi.


Ligger nå i innendørs varmt vinteropplag. Kan vises etter avtale med megler.


Sindre Jacobsen

+ 47 938 40189

sindre@h-y.no

Solgt!

Askeladden

C80 Cruiser

2021

Pris

Merke

Modell

Årsmodell

Lengde i cm

803 cm

Lengde i fot

26 fot

Bredde

275 cm

Dybde

90 cm

Motorfabrikant

Suzuki DF300APXX

Motortype

Utenbords

Motorstr.

300 HK

Maks fart

41 knop

Drivstoff

Bensin

Vekt

2 100 KG

Materiale

Glassfiber

Farge

Hvit

Soveplasser

4

> SKRIV INN EPOST OG LAST NED SALGSOPPGAVE SOM PDF
SEND FORESPØRSEL:

Takk! Melding er sendt.

bottom of page