top of page

Askeladden C83 Cruiser

SPESIFIKASJON
BESKRIVELSE

Vi har fått for salg en svært pen Askeladden C83 Cruiser. Båten er fra 2021, fremstår som meget velholdt og er godt utstyrt. Med Suzuki DF350HK har du godt med kraftoverskudd og båten har oppgitt toppfart til 44 knop. Ligger nå klar for visning på Østlandet.


Om båten:
Askeladden C83 Cruiser er selve flaggskipet i C-serien til den norske båtprodusenten Askeladden. En svært populær modell, med fokus på norsk design, bokomfort og brukervennlighet. Full av smarte løsninger og godt håndverk.


Med to kabiner, soveplass for 4 personer, toalettrom med dusj og stor uteplass får du en komplett familiebåt med alt du ønsker deg av fasiliteter i en båt du også enkelt drar avgårde på kortere dagsturer med.


Kombinasjonen her er hvorfor weekendcruiseren har seilet inn som den nye familie-favoritten, og hvorfor C83 har blitt så godt mottatt i markedet.

Båten har i tillegg ekslusivt ekstrautstyr, som bla. ZipWake autotrim, stor kartplotter, baugpropell og kjøleskuff for å nevne noe. Last ned prospekt med full utstyrsliste fra våre nettsider for å se hele listen.


Med Suzuki DF350 HK får du en meget driftssikker motor, enkel og rimelig i vedlikehold og bruk. Motoren gir deg toppfart på 44 knop. Enkel manøvrering med baugpropell på fjernkontroll.


Skroget har 2-step, integrert motorbrakket og dyp v-bunn. Dette gir kjøreglede, sportslige egenskaper og komfort i en samlet pakke. Omtrent ingen merkbar planingsterskel. Totalen blir redusert behov for motorkraft, økt toppfart og forbedret drivstofføkonomi.


Båten ligger klar for visning på Østlandet. Kan vises etter avtale med megler:


Sindre Jacobsen
+ 47 938 40189
sindre@h-y.no

Solgt!

Askeladden

C83 Cruiser

2021

Pris

Merke

Modell

Årsmodell

Lengde i cm

830

Lengde i fot

27 fot

Bredde

280 cm

Dybde

Motorfabrikant

Suzuki DF350

Motortype

Utenbords

Motorstr.

350 HK

Maks fart

44 knop

Drivstoff

Bensin

Vekt

2 550 kg

Materiale

Glassfiber

Farge

Hvit

Soveplasser

4

> SKRIV INN EPOST OG LAST NED SALGSOPPGAVE SOM PDF
SEND FORESPØRSEL:

Takk! Melding er sendt.

bottom of page