top of page

Axopar 28 Cabin

SPESIFIKASJON
BESKRIVELSE

Vi har for salg en meget godt utstyrt Axopar 28 Cabin. Båten ble levert ny av Herhold Andersen AS 4 sommeren 2022. Båten er kun brukt 10-12 småturer i Oslofjorden og fremstår derfor som ny. Med Yamaha 375hk på hekken så oppnår du fint en toppfart på godt over 45 knop.


Hvis du er ute etter store mengder kraft og fraspark, og den banebrytende teknologien Yamahas XTO-serie tilbyr, er Yamaha XTO 375hp V8 valget. Ikke bare er XTO-serien er en ytelsesrevolusjon som vekker oppsikt i havna, men den gir Axopar 28 en helt annen kjøreopplevelse enn de tradisjonelle Axopar 28 båtene som oftest leveres med 300hp.


Dette eksemplaret er svært godt utstyrt. Du har Webasto varmer for kjøligere høst/vår-utflukter.  I tillegg så er båten utstyrt med et ferskvannssystem med 45 L vanntank og 40L septic tank. Under førerstolen finner du en kjøleboks på 42L, og under passasjerstolen en vask tilkoblet ferskvannssystemet. For å sikre enkel enkel manøvring er denne også utstyrt med baugpropell fra Side-Power.


Båten ligger nå i vinteropplag hos forhandler med gangtid på ca. 50 timer. En godt utstyrt utgave, som må oppleves!


Om båten:
Axopar er et finsk merke som har vunnet hjertet til uttalige nordmenn de siste årene. Med gode kjøreegenskaper og et lukket pilothus så er Axopar 28 Cabin en båt skapt for norske forhold. Den romslige utformingen sikrer god plass til både familie og venner på tur.

Store vindusflater og et enkelt oppsett gjør at kabinen oppleves som romslig tross størrelsen. Store dører og skyveluke i taket gir deg følelsen av å være i en åpen båt på de varmere sommerdagene.  Med cabin versjonen får du tilgang på en akterkabin med seng for to personer, to takluker, sidevinduer og indirekte LED belysning. Denne akterkabinen er direkte tilknyttet til pilothuset som både skaper rom for overnatting og som en super oppbevaringsplass/skifterom. I baugen finner du en sosial sittegruppe, samt et separat rom med både toalett og vask.


I baugen finner du en sosial sitteplass som også kan gjøres om til en stor solseng. Pilothuset huser et oversiktlig dashboard, fører- og passasjerstol, samt en sittebenk med tilhørende ryggstøtte. Her kan både fører og passasjerstol vris rundt, noe som skaper enda en sosial plass. Med noen enkle grep, så kan også begge stolene + sittebenk gjøres om til en ekstra seng. I akter finner vi en romslig kabin med fine detaljer. Med utstyrt akter-kabin skaper man en tredje sosial plass i form av en solseng på dekk.


Axopar 28 Cabin en bestselger fra den finske produsenten. Med plass til opptil fem personer i et lyst og luftig, men værbeskyttet miljø skaper båten rikelig med insentiver for både eier og gjester til å være ombord. Været, spesielt i Norge er uforutsigbart og muligheten for å lukke av deler av båten appellerer derfor til mange.


Båten ligger i Tønsberg og vises etter avtale med megler.

Sindre Jacobsen
938 40 189
sindre@h-y.no

Solgt!

Axopar

28 Cabin

2022

Pris

Merke

Modell

Årsmodell

Lengde i cm

853 cm

Lengde i fot

28 fot

Bredde

295 cm

Dybde

Motorfabrikant

Yamaha XTO XF375XSA

Motortype

Utenbords

Motorstr.

375

Maks fart

47

Drivstoff

Bensin

Vekt

Materiale

Glassfiber

Farge

Hvit

Soveplasser

4

> SKRIV INN EPOST OG LAST NED SALGSOPPGAVE SOM PDF
SEND FORESPØRSEL:

Takk! Melding er sendt.

bottom of page