top of page

Bavaria 37 Cruiser - 2006

SPESIFIKASJON
BESKRIVELSE

House of Yachts Sail Division presenterer nå denne godt utstyrte Bavaria 37 for salg. Båten er tatt godt vare på av sine to eiere, og har hatt vesentlige oppdraderinger i senere år.

Bavaria 37 passer ypperlig for en familie på 3-4 personer. Størrelsen er en flott kombinasjon av mye plass om bord og enkel håndtering av båten. Denne utgaven er en 2-kabins versjon, som i tillegg til å ha en stor dobbel køye akter, også har et svært romslig oppbevaringsrom med plass til alt fra fendere til gummijolle eller båtsykler. 

Nåværende eier er en erfaren seiler og har prioritert sikkerhet og utstyr for en trygg og komfortabel seilas. Det er også gjort en rekke oppgraderinger med tanke på instrumentoptimalisering. Insturmentene er koplet sammen NMEA2000 nettverk. B&G Triton multiinstrument, Zeus 9 plotter, VHF med AIS sender og mottaker, Simrad 4G radar, Lithium forbruksbatterier, Seil Elvstrøm HighTec storseil fullspilet m/ vogner og Elvstrøm Genoa 150%, Dynema storseilfall og akterstag. Dyp jernskjøl på 1,95m, for å nevne noe. 

Båten er klar for overtagelse 15.juli. 

Båten kan vises etter avtale i Sætre båthavn. 

Ta kontakt med 

Jeanette Arntzen
909 39 610
jeanette@h-y.no

Solgt!

Bavaria

37 Cruiser

2006

Pris

Merke

Modell

Årsmodell

Lengde i cm

1135 cm

Lengde i fot

37 fot

Bredde

380 cm

Dybde

195 cm

Motorfabrikant

Volvo Penta D1-30

Motortype

Innenbords

Motorstr.

28 HK

Maks fart

6 knop

Drivstoff

Diesel

Vekt

7 000 kg

Materiale

Glassfiber

Farge

Hvit

Soveplasser

4+1

> SKRIV INN EPOST OG LAST NED SALGSOPPGAVE SOM PDF
SEND FORESPØRSEL:

Takk! Melding er sendt.

bottom of page