top of page

Bavaria 40 Vision

SPESIFIKASJON
BESKRIVELSE

House of Yachts Saildivision presenterer nå denne velseilende  Bavaria Vision 40 for salg. Dette er en owners to lugars versjon som  passer ypperlig for en familie med 3-4 personer.

Bavaria  Vision er kjent for sin gode komfort og med alle bekvemmeligheter under  dekk. Nevner et meget stort bad og en stor dobbelseng akter, mye skap og  rikelig med stueplass.
Ekstra stort oppbevaringsrom under benk i  cockpit for ekstrautstyr, tau, fendere mm. Bavaria vision har også en  innvendig romfølelse, store vindusflater og ståhøyde som overgår mye  annet i denne kategorien.
Vision 40 er kjent for høy kjølprosent, og  skal være ekstra sluttstiv. Med utfellbar elektrisk badeplattform, god  plass i cockpit - og doble ratt gir god plass og oversikt til både  rormann og gjester.
Bavaria Vision 40 er den ultimate turseileren.


Båten kan vises etter avtale i Larvik. 

Ta kontakt med 

Jeanette Arntzen
+47 909 39 610
jeanette@h-y.no

Om oss:
House  of Yachts SAIL DIVISION er din selvsagte samarbeidspartner når det  kommer til kjøp og salg av seilbåt i annenhåndsmarkedet.
Vi  skiller oss fra våre konkurrenter ved å tilby personlig service og  rådgiving, bilder og video av ypperste kvalitet, og en enkel og  forutsigbar kostnadsmodell. Vårt fokus er å være en markedsledende aktør  og samarbeidspartner, enten du er i markedet for kjøp, salg, bytte  eller charter.
Sammen kartlegger vi dine behov og ønsker, og finner riktig løsning for deg.

Gjennom  et etablert internasjonalt nettverk kan vi bistå med å fremskaffe de  fleste seilbåter for import, eller tilrettelegge for ditt båthold i  utlandet.

Vi kan bistå med frakt, forsikring, finansiering, verdivurdering, skipsregistrering og rådgiving.
Vi tar forbehold om eventuelle feil i salgsoppgaven.
Fartøyet  selges “as is”. Kjøpet er regulert av kjøpsloven og House of Yachts AS  er kun mellomann og således ikke part i kjøpekontrakten.

Solgt!

Bavaria

40 Vision

2008

Pris

Merke

Modell

Årsmodell

Lengde i cm

1219 cm

Lengde i fot

40 fot

Bredde

399 cm

Dybde

175 cm

Motorfabrikant

Volvo Penta D2-55

Motortype

Innenbords

Motorstr.

55 HK

Maks fart

8 knop

Drivstoff

Diesel

Vekt

8 950 kg

Materiale

Glassfiber

Farge

Hvit

Soveplasser

4

> SKRIV INN EPOST OG LAST NED SALGSOPPGAVE SOM PDF
SEND FORESPØRSEL:

Takk! Melding er sendt.

bottom of page