top of page

Bavaria E34 Fly

SPESIFIKASJON
BESKRIVELSE

Vi har for salg en fantastisk, ferieklar Bavaria E34 Fly. Båten er en 2019 modell som ble tatt i bruk første gang sesongen 2021. Kun én eier, med full servicehistorikk og profesjonelt opplag og vedlikehold. Hun ligger klar for overtakelse i Østfold. Meget godt utstyrt og oppgradert båt, her ligger alt til rette for familien som skal på tur.


E 34 Fly svarer på svært mange av kriteriene du som båteier i denne kategorien er ute etter. Som bobåt, hytte på sjøen, weekendcruiser eller den ultimate uthavns-båten for lange ferier egner hun seg svært godt. Strake akslinger og kjøl bidrar til stabilitet under gange og svært lave drivstoffkostnader. 6-7 liter pr. time i 2400 omdreininger og 6-7 knop er optimalt for behagelige overfarter.


Om båten:

Den revolusjonerende og prisbelønte E-serien fra Bavaria tok

markedet med storm fra start. En helt ny måte å tenke båtliv på hvor bokomfort, plassutnyttelse og økonomiske driftskostnader la grunnlaget. Bavaria var tidlig ute i en økende trend hvor saktegående båter med fokus på komfort er svært etterspurt.


Båten er proppfull med utstyr, og byr samtidig på mest plass og bo komfort av alle sine konkurrenter i klassen. Du finner to store lukkede lugarer, to toalettrom og en separat dusj, perfekt for hele familien. Grunnet de store vinduene er lysinnslippet utmerket og bidrar til det lyse og moderne inntrykket du får i salongen. Midtmontert styreposisjon gir deg full kontroll og svært god oversikt over alt rundt deg.


Flybridge med styreposisjon, sofagruppe og solseng inviterer til god oversikt og kremutsikt under lange overfarter i fint vær.

Av utstyr nevner vi blandt annet: Baug og hekkthruster, Nedsenkbar badeplattform og Ankervinsj akter. Lithium batterier, Ettermontert baugspyd og Blendingstrekk til vinduene er alle ekstrautstyrspunkter som gjør båten meget behagelig i bruk. 

Se forøvrig komplett utstyrsliste i prospektet du laster ned fra våre nettsider. Link i margen til høyre.


Båten ligger nå klargjort på sjøen i Østfold.


Vises kun etter avtale med megler

Solgt!

Bavaria

E34 Fly

2019

Pris

Merke

Modell

Årsmodell

Lengde i cm

1030 cm

Lengde i fot

34 fot

Bredde

349 cm

Dybde

95 cm

Motorfabrikant

Volvo Penta D3-220

Motortype

Innenbords

Motorstr.

220 HK

Maks fart

13 knop

Drivstoff

Diesel

Vekt

8 400 kg

Materiale

Glassfiber

Farge

Hvit

Soveplasser

4

> SKRIV INN EPOST OG LAST NED SALGSOPPGAVE SOM PDF
SEND FORESPØRSEL:

Takk! Melding er sendt.

bottom of page