top of page

Beneteau Gran Turismo 38

SPESIFIKASJON
BESKRIVELSE

Vi har nå fått for salg en utrolig flott og velholdt Benetau Gran Turismo 38 som kan

by på både en romslig cockpit, gode kjøreegenskaper som bidrar til lavt forbruk og et spennende utstyrsnivå. Med joystick styring som sørger for enkel manøvrering og en svært oversiktlig førerposisjon utgjør dette en båt du kan føle deg trygg i og nyte lange dager på sjøen. 


Om båten:

Denne båten kombinerer elegant design med gode ytelser og komfortable løsninger. Den gir en fin balanse mellom gode kjøreegenskaper og komfortabel innredning, noe som gjør den populær blant både erfarne båtfolk og nybegynnere.

Cockpiten består av tre sitteplasser i kjøreretning, en stor sittegruppe med tilhørende bord som gir god plass til hele familien, i tillegg til kjøleskap og kokebluss. Det hele toppes med det elektriske skyvetaket som gjør at du får en fantastisk åpen og fin følelse ombord og dermed får du utnyttet godværsdagene enda mer. Dette må bare oppleves.


Byssa under dekk er smart utført og har masse skapplass. Her finner du et romslig kjøles- kap, dobbelt kokebluss, mikrobølgeovn og vask. Godt lysinnslipp sørger for et lyst og fint miljø. Spisegruppen kan enkelt gjøres om til en seng som rommer to personer. Det er montert TV både i salongen og i forkabin for avslappende kvelder.

Lugarene er romslig og har rikelig med skapplass. Også i lugarene vil du oppleve at det er lyst og åpent med takluker og ventiler i begge. Toalettrommet har praktiske løsninger med god takhøyde, stativ for å henge håndkle, dusj og servant og ett oppgradert toalett fra TMC.


Denne båten er utstyrt med to Volvo Penta D4-motorer som yter totalt 520HK, med tilhørende joystick styring. Timeantall på motor er 966 timer.


Denne båten er registrert i skipsregistret, vi kan derfor tilby gunstig finansiering gjennom vår samarbeidspartner. Båten ligger på Østlandet, visning etter avtale. 


Verdt å nevne:

  • Ny kalesje ble installert i 2022.

  • Fusion DAB-radio for utmerket lydkvalitet og musikkopplevelse.

  • Seago redningsflåte for fire personer.

  • Ankervinsjer foran og bak, begge kan styres med fjernkontroll for enkel ankring. 

  • VHF-radio for pålitelig kommunikasjon.

  • Solmadrass på fordekket, perfekt for avslapning og soling

1.990.000,-

Beneteau

Gran Turismo 38

2012

Pris

Merke

Modell

Årsmodell

Lengde i cm

1219 cm

Lengde i fot

40 fot

Bredde

378 cm

Dybde

Motorfabrikant

2 x Volvo Penta D4-260

Motortype

Innenbords

Motorstr.

520 HK

Maks fart

32 knop

Drivstoff

Diesel

Vekt

8 000kg

Materiale

Glassfiber

Farge

Hvit

Soveplasser

4

> SKRIV INN EPOST OG LAST NED SALGSOPPGAVE SOM PDF
SEND FORESPØRSEL:

Takk! Melding er sendt.

bottom of page