top of page

Beneteau MC5

SPESIFIKASJON
BESKRIVELSE

Vi har for salg en nydelig Beneteau MC5. Båten er en utrolig velholdt 2015 modell, under sin andre eier. Her spares det ingenting på vedlikeholdet, hvilket skinner gjennom. Hun fremstår som ferieklar og kan vises etter avtale, sentralt på Østlandet. Sertifikatfri båt (under 15 meter).


Om båten:

Beneteau Monte Carlo 5 er en nydelig cabincruiser fra det franske verftets luksus-serie. Monte Carlo serien henter alle de flotte elementene fra yacht-serien til Beneteau; Monte Carlo Yachts. Det er delikate farge og tekstilvalg gjennom hele båten og små detaljer overalt som minner deg på at dette ikke er en typisk samlebåndsbygget båt. Med tre kabiner og to toalettrom (+1 uinnredet crew) bor hele familien godt ombord.


Planløsningen er svært god, og med sømløse overganger fra sone til sone oppleves hun som en meget stor 50-foter. Akterdekket er romslig, men i det du åpner skyvedørene fullt opp hviskes linjene mellom ute/inne ut og du får en enorm romfølelse. En behagelig løsning, spesielt de varmeste sommerdagene.


Fullt utstyrt bysse med ovn, to bluss, skikkelig ventilator og kjøl/frys samt isbitmaskin. Delikat salong med pop-up tv, BOSE-anlegg og to gode sofaer. BOSE-anlegget spiller både i salong, begge kabiner, utendørs på akterdekk og på flybridge. Førerposisjon med dobbelt sete i fartsretning, ergonomisk utformet med alt av instrumentering lett tilgjengelig. Dobble kartplottere fra Simrad, “rygge” -kamera og motordata i eget panel. Elektriske vinduer til både styrbord og babord for god lufting.


Lekker VIP i baugen med eget toalettrom. Store hengeskap og godt med oppbevaringsplass til klær, bager og utstyr. Toalettrommet har egen dusjnisje. Ekstra gjestekabin med to single køyer brukes idag som bodrom.

Fantastisk masterkabin finner du midtskips i hele båtens bredde. Også her godt med skapplass til begge, og med tilhørende toalettrom, samt dusjalkove. Vegghengt TV, med video/stereo.


På øverste dekk finner vi en nydelig flybridge. Enormt med plass både i sofa og førerposisjon samt stor solseng ved siden av. På fly finner du også både kjøleboks, koketopp og vask. Uinnredet crewkabin akter brukes idag som ekstra bodrom, men kan også innredes til en fjerde kabin.


Med Volvo Penta IPS er båten svært enkel å manøvrere, selv i trange havner. Babord motor har ca. 690 timer, mens styrbord har ca. 450. Styrbord motor ble byttet på garanti i 2018.


Full servicehistorikk. Båten lagres innendørs hver vinter i varmtlager som holder 18 grader.


Båten ligger sentralt på Østlandet og vises etter avtale med megler.


Ta kontakt for privat visning:

Sindre Jacobsen

938 40 189

sindre@h-y.no


Om oss:

House of Yachts er din selvsagte samarbeidspartner når det kommer til kjøp og salg av båt i annenhåndsmarkedet.

Vi skiller oss fra våre konkurrenter ved å tilby personlig service og rådgiving, bilder og video av ypperste kvalitet, og en enkel og forutsigbar kostnadsmodell. Vårt fokus er å være en markedsledende aktør og samarbeidspartner, enten du er i markedet for å kjøpe, selge, bytte eller chartre.

Sammen kartlegger vi dine behov og ønsker, og finner riktig løsning for deg.

Gjennom et etablert internasjonalt nettverk kan vi bistå med å fremskaffe de fleste båter for import, eller tilrettelegge for ditt båthold i utlandet.

Vi kan bistå med frakt, forsikring, finansiering, verdivurdering og verditakst.

Vi tar forbehold om eventuelle feil i salgsoppgaven.

Fartøyet selges “as is”. Kjøpet er regulert av kjøpsloven og House of Yachts AS er kun mellomann og således ikke part i kjøpekontrakten.

Solgt!

Beneteau

Monte Carlo 5

2015

Pris

Merke

Modell

Årsmodell

Lengde i cm

1510 cm

Lengde i fot

50 fot

Bredde

427 cm

Dybde

127 cm

Motorfabrikant

2 x Volvo Penta IPS-600

Motortype

Innebords

Motorstr.

880 HK

Maks fart

29 knop

Drivstoff

Diesel

Vekt

14 238 kg

Materiale

Glassfiber

Farge

Oyster White

Soveplasser

6

> SKRIV INN EPOST OG LAST NED SALGSOPPGAVE SOM PDF
SEND FORESPØRSEL:

Takk! Melding er sendt.

bottom of page