top of page

Beneteau MC6S

SPESIFIKASJON
BESKRIVELSE

Vi har for salg en nydelig Beneteau MC6S. Båten ble levert ny i Norge i 2017, og er nå etter ca. 700 timer med jevnlig service og betydelige oppgraderinger klar for nye eiere.

Med joystickstyringen ute på styrbordside er det svært enkelt å legge til longside. Du har også porter i begge skutesider samt pasarelle akter for enkel ilandstiging.
Båten passer perfekt for familien som elsker uthavn, med lave drivstoffkostnader grunnet podsystemet og svært fornuftig motorisering.
Kombinasjonen av hvor lite dypt den stikker (117cm) og den enorme manøvreringskapasiteten gjør at du kommer inn de utroligste steder. Rett og slett svært enkel i bruk.

Båten ligger nå innendørs i varmt opplag, og må sies å være en skikkelig utstyrsbombe. Vi nevner bla: Generator, Watermaker, Dobbel Air-Condition anlegg, Ekstra varmeanlegg, Hydraulisk badeplattform med innfelt davitsystem, Joystickmanøvrering via Zeus podsystemet, Vinskap, Stor vask/tørk (9kg kombimaskin) og Lithium forbruksbatteribank med stor kapasitet.


Om båten:
Beneteau MC6S er et komplett flytende landsted. Her er alle fasiliteter ivaretatt, og du lever komfortabelt 6 mennesker ombord fordelt på 3 separate kabiner. (Det finnes i tillegg en crewcabin, som dagens eier bruker til lager/oppbevaring).

Akterdekket er romslig, og følelsen av rom øker betraktelig når vi åpner bakdørene og ser den terskel- og sømløse overgangen fra ute/inne. Da oppheves følelsen av definerte rom, og du får en dynamisk overgang fra salong og bysse, til akterdekk og videre ned ut mot badeplattform og sjøen. Akterdekket har også store, gode luker ned til motorrom, samt en ekstra utvendig styreposisjon til styrbord.

Elektrohydraulisk badeplattform med nedfelt daviter til jolle, pasarelle og et supersmart utekjøkken gir mye glede akterut.

Byssa har alle fasiliteter, det er vinskap, 50 cm Siemens oppvaskmaskin, Siemens stekeovn med pyrolyse og microfunksjon samt kjøl og frys. Ventilatoren er skikkelig, og kraftig nok til ordentlig matlaging, uten å forstyrre noen med stekeos. Båten har også sentralstøvsuger

Ergonomisk utført førerposisjon, med veldig god utsikt og oversikt. Fra markedets kanskje råeste kapteinsstol har du full kontroll over skuta. Både med musehjulsstyring av plottere og motordata samt Joysticken tilhørende Zeus podsystemet. Stor elektrisk takluke åpner helt opp og gir masse friluftsfølelse.

Båten er overraskende enkel å manøvrere med Cummins Zeus Podsystem. Trykker du på skyhook blir båten liggende der du ønsker det automatisk for deg, mens du klargjør trosser og fendere. Et fantastisk system som gjør det enkelt å føre båten også på egenhånd.


Båten ligger i Østfold og vises etter avtale med megler.


Sindre Jacobsen
938 40 189
sindre@h-y.no

8.900.000,-

Beneteau

MC6S

2017

Pris

Merke

Modell

Årsmodell

Lengde i cm

1835 cm

Lengde i fot

60 fot

Bredde

488 cm

Dybde

117 cm

Motorfabrikant

2 x Cummins Qsc 8,3 600 HK

Motortype

Innenbords

Motorstr.

1 200 HK

Maks fart

28 knop

Drivstoff

Diesel

Vekt

19 628 kg

Materiale

Glassfiber

Farge

Sort/Kremhvit

Soveplasser

> SKRIV INN EPOST OG LAST NED SALGSOPPGAVE SOM PDF
SEND FORESPØRSEL:

Takk! Melding er sendt.

bottom of page