top of page

Boston Whaler 190 Outrage

SPESIFIKASJON
BESKRIVELSE

Èn-eiers knallfin Boston Whaler 190 Outrage fra 2011 med Mercury Verado 150 HK selges. Båten er meget pent behandlet, med full servicehistorikk på motor. Godt utstyrt modell med bla. hydraulisk styring, putepakke, elektronisk gir+smart craft intstrumentering, leaning post, kartplotter og trådløs dødmannsknapp. Se fullstendig utstyrsspec nedenfor. Motoren har ca 330 timer gangtid.


Om Boston Whaler:

Få båtmerker kan vise til en historie som Boston Whaler®, og selskapet har siden starten i 1958 vært i forkant av utvikling og produksjon av høykvalitetsbåter med stor fokus på sikkerhet og brukervennlighet.

Deres patenterte Unibond®; konstruksjonsprosess benytter skum i sandwichskroget for å gi overlegen styrke og oppdrift, og selskapet var også først til å bygge det vi i dag

kjenner som skjærgårdsjeepen.

Boston Whaler skiller seg ut i dagens marked med unik kvalitet, og egenskaper som:

Alle båtene er usynkbare, grunnet Unibond skroget. Alt rustfritt er 316 stål, dvs virkelig rustfritt.Alle kabler og koblinger har en spesiell kobber/nikkel blanding, som i praksis betyr at det ikke korroderer.


Om 190 Outrage: En utrolig versatil dagsturbåt/skjærgårdsjeep. I kombinasjon med hengeren er det en perfekt plattform for båtliv over hele landet.Høyt fribord, dypt v-skrog og store drivstofftanker setter egentlig ingen begrensinger på bruk. Båten er enormt sjødyktig, samtidig som den er familievennlig i planløsningen og utstyrslisten. Bruk den som badebåt fra plattform med stige, eller som fiskebåt med innebygget brønn.


Ta kontakt for avtale om visning:


Sindre Jacobsen

+ 47 938 40189

sindre@h-y.no

Solgt!

Boston Whaler

190 Outrage

2011

Pris

Merke

Modell

Årsmodell

Lengde i cm

574 cm

Lengde i fot

19 fot

Bredde

243 cm

Dybde

30 cm

Motorfabrikant

Mercury Verado

Motortype

Utenbords

Motorstr.

150 HK

Maks fart

43 knop

Drivstoff

Bensin

Vekt

1 100 kg

Materiale

Glassfiber

Farge

Hvit

Soveplasser

> SKRIV INN EPOST OG LAST NED SALGSOPPGAVE SOM PDF
SEND FORESPØRSEL:

Takk! Melding er sendt.

bottom of page