top of page

Candela C-8

SPESIFIKASJON
BESKRIVELSE

Som norsk agent for svenske Candela Speed Boat har vi gleden av å introdusere helt nye Candela C-8 for det norske markedet. 

Ved å løfte skroget ut av vannet, oppnår man langt bedre ytelser enn hva andre elektriske båter på markedet klarer å matche. Med en toppfart på 30 knop, og en rekkevidde på hele 50 nautiske mil i 24 knop, er C-8 den svenske båtbyggerens første modell hvor det satses på et stort byggevolum. Candela er i dag en av de raskest voksende elbåtprodusentene globalt.

Candela C-8 er bygget ekstremt lett, og svært solid, med utstrakt bruk av karbonfiber. De fleste komponentene blir tilvirket av Candela selv, i deres produksjonslokaler i Stockholm.

Nye C-8 har fått et helt nytt undervannskrog med dyp V-bunn. Dette gjør at båten også kan kjøres i plan som en tradisjonell V-skrogsbåt, dersom ekstreme værforhold skulle gjøre foiling vanskelig. Videre kan foilene heves til en "shallow mode" der begge foilene er trygt beskyttet innenfor skroget. I "harbour mode" er foilene hevet helt opp og ut av vannet, noe som forhinder unødvendig groe.

Båten vil naturligivs være motorisert med Candela sin egne og helt nye C-POD - verdens mest effektive og langvarige båtmotor. Med to elektriske motorer koblet direkte til propellakslingene i torpedoen under vann, betyr dette ingen girhus, engergitap og oljeservicer. Elmotorene blir avkjølt av vannet rundt torpedoen, så ingen ekstern kjøling er nødvendig. Dette betyr i praksis, at motoren er vedlikholdsfri i tusenvis av timer - for den vanlige båteieren tilsvarer dette mellom 50-100 års bruk.Kontakt oss for mer info og forhåndsbestilling av C-8.

Sindre Jacobsen
938 40 189
sindre@h-y.no
eller

Sondre Klungland
924 62 418
sondre@h-y.no


Oppgitt pris er inkl. norsk moms. Pris er levert Stockholm. Prisen er beregnet på EUR 1 = NOK 10,35.
Med forbehold om endringer i valuta.

Om oss:
House of Yachts er din selvsagte samarbeidspartner når det kommer til kjøp og salg av båt i annenhåndsmarkedet.
Vi skiller oss fra våre konkurrenter ved å tilby personlig service og rådgiving, bilder og video av ypperste kvalitet, og en enkel og forutsigbar kostnadsmodell. Vårt fokus er å være en markedsledende aktør og samarbeidspartner, enten du er i markedet for å kjøpe, selge, bytte eller chartre.
Sammen kartlegger vi dine behov og ønsker, og finner riktig løsning for deg.

Gjennom et etablert internasjonalt nettverk kan vi bistå med å fremskaffe de fleste båter for import, eller tilrettelegge for ditt båthold i utlandet.

Vi kan bistå med frakt, forsikring, finansiering, verdivurdering og verditakst.
Med forbehold om eventuelle feil i salgsoppgaven.

3.750.000,-

Candela

C-8

2022

Pris

Merke

Modell

Årsmodell

Lengde i cm

850 cm

Lengde i fot

28 fot

Bredde

250 cm

Dybde

150 cm

Motorfabrikant

Candela C-POD

Motortype

Elektrisk

Motorstr.

45/50kW

Maks fart

30 knop

Drivstoff

Elektrisk

Vekt

1605 kg

Materiale

Karbonfiber

Farge

Soveplasser

2

> SKRIV INN EPOST OG LAST NED SALGSOPPGAVE SOM PDF
SKRIV TRYKK HER FOR Å LASTE NED SALGSOPPGAVE
SEND FORESPØRSEL:

Takk! Melding er sendt.

bottom of page