top of page

Dufour 385 Grand Large

SPESIFIKASJON
BESKRIVELSE

House of Yachts Sail Division presenterer nå denne velseilende Dufour 385 GL Limited Edition for salg.  Båten har hatt vesentlige oppgraderinger i senere år.  


Dufour 385 GL passer ypperlig for en familie på 4-6 personer. Størrelsen er en flott kombinasjon av mye plass om bord og enkel håndtering av båten. Denne utgaven er en 3-kabins versjon, store lyse lugarer i tillegg til å ha romslige oppbevaringsrom akter med plass til alt fra fendere til ekstra båtutstyr.   


Nåværende eier har prioritert utstyr for en trygg og komfortabel seilas. Det er også gjort oppgraderinger med tanke på elektronikk og manøvrering. Raymarine Axiom 9 Pro kartplotter, Raymarine AIS 700, Raymarine VHF med Distress, Raymarine Quantum radar, Sleipner baugthruster, Lithium 210 Ah forbruksbatteri,  Sprayhood & Cockpittelt for å nevne noe.   Båten er ferieklar.   


Båten kan vises etter avtale i Oksenøya Marina.   


Ta kontakt med   

Jeanette Arntzen 

+47 909 39 610 

jeanette@h-y.no  


For utstyrsliste, last ned salgsprospekt. 


Om oss: 

House of Yachts SAIL DIVISION er din selvsagte samarbeidspartner når det kommer til kjøp og salg av seilbåt i annenhåndsmarkedet. Vi skiller oss fra våre konkurrenter ved å tilby personlig service og rådgiving, bilder og video av ypperste kvalitet, og en enkel og forutsigbar kostnadsmodell. Vårt fokus er å være en markedsledende aktør og samarbeidspartner, enten du er i markedet for kjøp, salg, bytte eller charter. 


Sammen kartlegger vi dine behov og ønsker, og finner riktig løsning for deg.  Gjennom et etablert internasjonalt nettverk kan vi bistå med å fremskaffe de fleste seilbåter for import, eller tilrettelegge for ditt båthold i utlandet.  


Vi kan bistå med frakt, forsikring, finansiering, verdivurdering, skipsregistrering og rådgiving. Vi tar forbehold om eventuelle feil i salgsoppgaven. Fartøyet selges “as is”. Kjøpet er regulert av kjøpsloven og House of Yachts AS er kun mellomann og således ikke part i kjøpekontrakten.

Solgt!

Dufour

385 Grand Large

2005

Pris

Merke

Modell

Årsmodell

Lengde i cm

1172 cm

Lengde i fot

38 fot

Bredde

393 cm

Dybde

176 cm

Motorfabrikant

Volvo Penta D2-40

Motortype

Innenbords

Motorstr.

38 HK

Maks fart

7,5 knop

Drivstoff

Diesel

Vekt

8 000 kg

Materiale

Glassfiber

Farge

Hvit

Soveplasser

6

> SKRIV INN EPOST OG LAST NED SALGSOPPGAVE SOM PDF
SEND FORESPØRSEL:

Takk! Melding er sendt.

bottom of page