top of page

Lagoon 560 S2

SPESIFIKASJON
BESKRIVELSE

House of Yachts Sail Division presenterer nå denne nydelige Lagoon 560 S2 for salg. Båten er svært godt utstyrt, og meget godt vedlikeholdt. Hun har en vellykket charterhistorikk fra Kroatia og ligger nå klar for overtakelse fra midten av Oktober. Båten kan kjøpes ut ren, men det er også mulig å fortsette charterprogrammet med hyggelige betingelser.


Prisen er inkludert norsk mva ihht. Finn.no sine retningslinjer, men den kan selvsagt kjøpes uten norsk mva. Prisantydning er basert på €1.140.000,- + norsk mva omgjort til NOK etter dagens kurs.


OM BÅTEN:
2016 Lagoon 560 S2 med MYE utstyr! EU VAT og Norsk MVA er ikke betalt.
Denne 5+2 kabiners versjonen er svært godt vedlikeholdt og fremstår ikke som en tradisjonell "sliten" charterbåt du normalt finner i middelhavet. Her har Norsk eier fulgt opp båten svært nøye i samråd med kvalifiserte fagfolk.

Hun er meget godt utstyrt, og utover normalen nevner vi blandt annet:

- Tenderlift Hydraulic Platform (350kg)
- Watermaker 280l/h Sea Recovery Aquamatic
- Bose Lifestyle V25 HIFI/DVD Home Cinema in saloon & 4 speakers in cockpit & fly
- Largest engines: 2 x 110 HP (Yanmar 4JH4-110) WITH STRAIGHT SHAFT
- ONAN GENSET 17,5Kva 1500rpm 220V / 50 Hz + COCOON

2016 Lagoon 560 S2 – en lekker katamaran som gir deg den ultimate blandingen av fart, komfort og stil. Båten har et romslig interiør og alle toppmoderne bekvemmeligheter, noe som gjør den ideell for både korte turer og lange eventyr.
Lagoon 560 S2 har hele fem komfortable lugarer, hver med sitt eget bad, slik at opptil ti personer kan sove behagelig. Det er også en mannskapslugar med eget toalett, så alle om bord kan nyte litt privatliv og ro.


Innvendig er det lagt vekt på eleganse, med bruk av førsteklasses materialer som skaper en varm og innbydende atmosfære. I salongen er det store vinduer som slipper inn rikelig med dagslys, og kjøkkenet er fullt utstyrt med alt du trenger for å lage deilige måltider til gjestene dine.
Utenfor tilbyr Lagoon 560 S2 en rekke sosiale soner for avslapping, spising og solbading. Cockpiten har et stort bord, perfekt for utendørs måltider, og det er koselige sitteområder for å slappe av og nyte utsikten. På flybridge-dekket har kapteinen full overiskt og kontroll, mens det på fordekket er enormt med plass for gjester.


Med toppmoderne funksjoner og teknologi kan du være sikker på en komfortabel og problemfri seilopplevelse. Båtens sterke motorer gir deg god kraft, og avanserte navigasjons- og kommunikasjonssystemer sikrer en trygg og smidig reise.


Alt i alt er denne Lagoon 560 S2 en eksepsjonell båt som gir deg den perfekte kombinasjonen av luksus og ytelse. Enten du planlegger en avslappende familieferie eller et minneverdig eventyr med venner, vil denne båten gi deg en uforglemmelig opplevelse på vannet.


Båten ligger i Kroatia.
Kan vises etter avtale med megler:


Sindre Jacobsen
+ 47 938 40189
sindre@h-y.no

Om oss:
House of Yachts er din selvsagte samarbeidspartner når det kommer til kjøp og salg av båt i annenhåndsmarkedet.
Vi skiller oss fra våre konkurrenter ved å tilby personlig service og rådgiving, og en enkel og forutsigbar kostnadsmodell.
Vårt fokus er å være en markedsledende aktør og samarbeidspartner, enten du er i markedet for å kjøpe, selge, bytte eller charter. Sammen kartlegger vi dine behov og ønsker, og finner riktig løsning for deg.

Gjennom et etablert internasjonalt nettverk kan vi bistå med å fremskaffe de fleste båter for import, eller tilrettelegge for ditt båthold i utlandet.
Vi kan bistå med frakt, forsikring, finansiering, verdivurdering og verditakst. Vi tar forbehold om eventuelle feil i salgsoppgaven.
Fartøyet selges “as is”. Kjøpet er regulert av kjøpsloven og House of Yachts AS er kun
mellomann og således ikke part i kjøpekontrakten.

EUR 1.140.000,-

Lagoon

560 S2

2016

Pris

Merke

Modell

Årsmodell

Lengde i cm

1707 cm

Lengde i fot

56 fot

Bredde

945 cm

Dybde

Motorfabrikant

2 x Yanmar 110

Motortype

Innenbords

Motorstr.

220 HK

Maks fart

Drivstoff

Diesel

Vekt

ca. 30 000 kg

Materiale

Glassfiber

Farge

Hvit

Soveplasser

10

> SKRIV INN EPOST OG LAST NED SALGSOPPGAVE SOM PDF
SEND FORESPØRSEL:

Takk! Melding er sendt.

bottom of page