top of page

Marex 360 CC - 2022

SPESIFIKASJON
BESKRIVELSE

Båten har markedets antakelig beste og enkleste kalesjeløsning, og har seilt frem som en av de absolutt beste modellene fra Marex. En fantastisk familiebåt med to gode kabiner, eget toalettrom med adskilt dusjnisje og fantastisk boareale. Nydelig, full teakpakke og solseng på fordekk. Putene ombord er i Dark Grey Alcantara, med hvit diamond-stitching på sømmene. Godt utstyrt modell, av ekstatustyr nevner vi bla: ankervinsj foran og bak, “ryggekamera”, to store plottere, jolledaviter og baugthruster.  Se alle bilder og last ned prospekt med full utstyrsliste på våre nettsider. Link i margen til høyre 938 40 189 sindre@h-y.no

Vi har fått inn for salg en omtrent ny Marex 360CC. Båten er fra 2022, og har knapt en sesong bak seg. Her får du virkelig “ny” båt til brukt pris.


Båten er utstyrt med 2 x Mercruiser 270 HK og Bravo 3 drev. Med skyhook, autopilot og joystick ligger alt til rette for enkel manøvrering, både på langtur og i trange havner.  Strøken båt, klar for umiddelbar overtagelse.Ligger klar for befaring i Asker, visning etter avtale.


Ta kontakt for mer informasjon, og avtale om visning.

Kontakt:

Sindre JacobsenSolgt!

Marex

360 CC

2022

Pris

Merke

Modell

Årsmodell

Lengde i cm

1149 cm

Lengde i fot

36 fot

Bredde

349 cm

Dybde

100 cm

Motorfabrikant

2 x Mercruiser 270

Motortype

Innenbords

Motorstr.

540 HK

Maks fart

36 knop

Drivstoff

Diesel

Vekt

ca 8000 kg

Materiale

Glassfiber

Farge

Hvit

Soveplasser

2

> SKRIV INN EPOST OG LAST NED SALGSOPPGAVE SOM PDF
SEND FORESPØRSEL:

Takk! Melding er sendt.

bottom of page