top of page

Princess 25M

SPESIFIKASJON
BESKRIVELSE

For salg har vi en meget velholdt Princess 25M fra 2003. Dette var flaggskipet til Princess Yachts da denne modellen ble lansert i 2000. Hun byr på et nivå av luksus og plass om bord få privatbåter i Norge kan matche.


Princess 25M ble bygget i en tid før verftene begynte å kutte produksjonskostnader, ta snarveier, og ble sparsomme med materialene. Interiøret er maritimt og klassisk med utstrakt bruk av varme tresorter i kombinasjon med lyse tepper og himling. Hun har plass til 9 gjester fordelt på 4 komfortable lugarer, alle med en-suite bad, og et mannskap på inntil 3 fordelt på 2 lugarer.

 

Fra akterdekket kommer du inn i salongen gjennom en stor skyvedør i glass, der store vinduer gir en lys og åpen atmosfære. Salongen har en stor sofagruppe, og et romslig spisebord med plass til 8. Byssen kan åpnes ut mot salongen, eller stenges med et knappetrykk. Perfekt om man har kokk om bord.

 

Det store akterdekket har en bred sofa i fartsretningen og et tilhørende bord i lekker teak. Fra akterdekket er det to trapper som leder ned til den store svømmeplattformen og en romslig lazarette med hydraulisk port.

 

Fra akterdekket er det trapp opp til flybridgen, med rikelig med sittemuligheter; stor solseng akter, sittegruppe med tilhørende bord, samt en sofa ved førerposisjonen, komplimentert med en wetbar, med grill, kjøleskap og ismaskin. Helt akter på flybridgen er det en hydraulisk kran samt plass til tender eller vannscooter.

 

Båten er registrert i norsk skipsregister og kan belånes. Båten kan føres på D5L-sertifikat (Fritidsskipper).

 

Båten ligger vinterlagret innendørs hos Wector Yachting. Avtale om visning gjøres med megler.

 

Ta kontakt med

Sondre Klungland
924 62 418

sondre@h-y.no


eller


Sindre Jacobsen
938 40 189
sindre@h-y.no

Solgt!

Princess

25M

2003

Pris

Merke

Modell

Årsmodell

Lengde i cm

2575 cm

Lengde i fot

84 fot

Bredde

610 cm

Dybde

165 cm

Motorfabrikant

2 x MTU 12V2000

Motortype

Innenbords

Motorstr.

3000 HK

Maks fart

28 knop

Drivstoff

Diesel

Vekt

Materiale

Glassfiber

Farge

Hvit

Soveplasser

9 + 3 crew

> SKRIV INN EPOST OG LAST NED SALGSOPPGAVE SOM PDF
SEND FORESPØRSEL:

Takk! Melding er sendt.

bottom of page