top of page

Quicksilver 905 Pilothouse

SPESIFIKASJON
BESKRIVELSE

Vi har fått inn for salg en meget godt utstyrt, og pent holdt Quicksilver 905 Pilothouse fra 2016! Båten er utstyrt med 2 x Mercury Verado 200 HK, kun ca 170 timer på telleren. En skikkelig allværsbåt, i perfekt harmoni mellom fiske og fritidsbåt.


Om båten:

Quicksilver 905 oppleves som en mye større båt enn den egentlig er. Med bredde på nesten 3 meter, og høyde på 3,3 har verftet skapt en allsidig modell med flere sosiale soner, og praktiske inndelinger. 

Akterdekket for eksempel, fungerer både som romslig fiskestasjon og hyggelig middagsområde. Denne allsidigheten er gjennomgående i hele båten.


Store glassflater i styrhuset sørger for godt lysinslipp samt godt utsyn. Gardiner kan trekkes for, dersom man ønsker skydd. Praktisk bysse, med kjøl, koketopp i gass og vask. 

Oversiktlig førerposisjon både inne og ute på akterdekk. Begge stasjoner har multi-funk-sjonsskjermer fra Simrad, samt kontroll for gass/gir og baugthruster.


Det er montert inn integrert luftavfukter på båtens dieselvarmeanlegg. Avfukteren fungerer utmerket både sommer og vinter og gjør at du alltid kan legge igjen puter og interiør i båten, uten å bekymre deg for mugg. I tillegg får du et veldig behagelig in-neklima.


Med 400 HK får du toppfart på 35 knop, og dobbel motorisering i kombinasjon med baughtuster sørger for overlegen manøvrering. Speccet for både familien på tur og den fiske-interesserte. Se utstyrslisten nederst for detaljer i spesifikasjonen.


Båten ligger klar for overtakelse ved Sætre Marina, og kan sees der etter avtale. 


Ta kontakt med

Sindre Jacobsen

+ 47 938 40189

sindre@h-y.no

Solgt!

Quicksilver

905 Pilothouse

2016

Pris

Merke

Modell

Årsmodell

Lengde i cm

880 cm

Lengde i fot

29 fot

Bredde

299 cm

Dybde

60 cm

Motorfabrikant

2 x Mercury Verado 200

Motortype

Utenbords

Motorstr.

400 HK

Maks fart

35 knop

Drivstoff

Bensin

Vekt

3 100 kg

Materiale

Glassfiber

Farge

Hvit

Soveplasser

6

> SKRIV INN EPOST OG LAST NED SALGSOPPGAVE SOM PDF
SEND FORESPØRSEL:

Takk! Melding er sendt.

bottom of page