top of page

Riva Dolceriva 48

SPESIFIKASJON
BESKRIVELSE

Vi har for salg én av kun tre Riva Dolceriva 48 i Norge, og den eneste i fargen Shark Grey. Største motoralternativ med 2x Volvo D13-1000 motorer, i kombinasjon med joystick for enklere manøvrering. Båten er svært godt utstyrt, og har alle tilvalgene en båt som dette skal ha; vi nevner generator, gyrostabilisator, joystickstyring, air condition, icemaker m.m.


Om båten:
Riva Dolceriva er en mesterklasse i luksus, power og italiensk design. Håndverket og utførelsen er noe av det ypperste som kan kjøpes for penger. Båten er et resultat av en svært vellykket kombinasjon av fremtidsrettet design og tradisjonelle Riva design-elementer.


Dolceriva har en enorm åpen cockpit, som gjør båten til en sikker vinner på solfylte dager. Med et knappetrykk felles en stor biminitopp over cockpiten. Det medfølger kalesjevegger slik at man kan få et komplett lukket kalesjekapell. To store solsenger pryder akterenden av båten. Ved å felle ned transomluken akter, får man ytterligere to solsenger, helt i vannskorpen. Lenger frem i cockpiten er to sidestilte sofaer, med et tilhørende salongbord. Lengst frem er tre førerstoler i fartsretning. Fra førerposisjonen har man en overraskende god sikt, og brytere, joystick og gir er plassert i en behagelig og naturlig posisjon. Med to store multifunksjonsskjermer har man god kontroll over motor- og kartdata. Rett bak kapteinstolen finnes en stor og dyp locker med god oppbevaringsplass.


Gitt båtens linjer er det lett å tenke at dette kun er en forvokst daycruiser. Mange vil derfor bli overrasket over hvor stor båten er under dekk. Her kan inntil fire personer overnatte i overlegen komfort fordelt på to temperaturkontrollerte lugarer, takket være båtens air condition. Ligger man i uthavn, vil du garantert sette pris på at båten er utstyrt med gyrostabilisator fra Seakeeper, som eliminerer inntil 95% av båtens sideveis bevegelser.

Standarden og finishen under dekk er eksklusiv og behagelig. Takhøyden er gjennomgående god. Skinn, glass, mahogni og blankpolert rustfritt stål pryder interiøret i kjent Riva-stil. Fullt utstyrt bysse med kjøl/frys, induksjonstopp, mikrobølgeovn, ice-maker og oppvaskmaskin. Elegant og romslig toalettrom med separat dusj, som har inngang fra både salong og master.

Dette eksemplaret er svært godt utstyrt, med options til en verdi av over 6 MNOK utover standard båt. 


Full utstyrsliste finner du i salgsprospektet som kan lastes ned fra våre nettsider.


Nøkkelutstyr verdt å nevne:
- Største motorer 2 x Volvo Penta D13 1000 HK
- Seakeeper NG6 gyrostabilisator
- Oppgradert generator: Onan 11 kW
- Joystickkontroller
- Super tropic air conditioning
- 2 lugars layout med gloss mahogany interiør


Båten ligger sentralt i Oslo. Vises kun etter avtale.

19.450.000,-

Riva

Dolceriva 48

2022

Pris

Merke

Modell

Årsmodell

Lengde i cm

1492 cm

Lengde i fot

49 fot

Bredde

426 cm

Dybde

148 cm

Motorfabrikant

2 x Volvo Penta D13-1000

Motortype

Innenbords

Motorstr.

2000 HK

Maks fart

40 knop

Drivstoff

Diesel

Vekt

24 500 kg

Materiale

Glassfiber

Farge

Shark Grey

Soveplasser

4

> SKRIV INN EPOST OG LAST NED SALGSOPPGAVE SOM PDF
SEND FORESPØRSEL:

Takk! Melding er sendt.

bottom of page