top of page

Windy 37 Grand Mistral

SPESIFIKASJON
BESKRIVELSE

Vi har fått inn for salg en Windy 37 Grand Mistral fra 2008! En folkekjær klassiker, bygget i god gammel Windy stil og kvalitet. Med svært driftsikte Volvo Penta D4-300 og meget godt utstyrt fremstår hun som et perfekt valg for årets sommerferie.


Det er gjort betydelige vedlikehold og viktige oppgraderinger av nåværende eier, som er nummer to i rekken. Båten ligger nå i vinteropplag og er planlagt sjøsatt rett over påske.


Om båten:

Windy 37 Grand Mistral er en linjelekker cabincruiser fra det anerkjente norske verftet Windy Boats. Overlegne sjøegenskaper, meget sosial uteplass, fantastisk byggekvalitet og romslige kabiner er alle stikkord som beskriver båten godt.


Stor sittegruppe akter. som enkelt gjøres om til svært romslig solseng. Til babord en praktisk wetbar med kjøleskap og vask. Gode stoler i fartsretning for både kaptein og passasjer. Førerposisjonen er ergnomisk utformet, du sitter høyt og har god oversikt til alle kanter, med alle nødvendige instrumenter i umiddelbar nærhet. Vindskjermen tar av for vindstøy, men går ikke på bekostning av utsynet. Båten føres enkelt også med kalesjen oppslått, grunnet targabøylen som gir god høyde oppunder kalesjen.


Under dekk finner du en romslig salong med sitteplass til mange, og bysse med vask, kokebluss, ovn og kjøleskap. Det er mye oppbevaringsplass i skap på begge sider.

Adskilt toalettrom med dusj, vask og toalett.


2 x Volvo Penta D4-300 med ca. 900 driftstimer. Båten er utrolig god å finmanøvrere med EVC styring av gir i kombinasjon med baugpropell og servostyrt ratt.


Kapasiteter:

Ferskvann: 190 L

Drivstoff: 800 L


Båten ligger i Asker. Kan vises etter avtale med megler:

1.990.000,-

Windy

37 Grand Mistral

2008

Pris

Merke

Modell

Årsmodell

Lengde i cm

1128 cm

Lengde i fot

37 fot

Bredde

345 cm

Dybde

95 cm

Motorfabrikant

2 x Volvo Penta D4-300

Motortype

Innenbords

Motorstr.

600 HK

Maks fart

40 knop

Drivstoff

Diesel

Vekt

6 500 kg

Materiale

Glassfiber

Farge

Hvit/Blå

Soveplasser

5

> SKRIV INN EPOST OG LAST NED SALGSOPPGAVE SOM PDF
SEND FORESPØRSEL:

Takk! Melding er sendt.

bottom of page