top of page

Cranchi Mediterrane 47

SPESIFIKASJON
BESKRIVELSE

Vi har nå fått for salg en unik Cranchi Mediterrane 47 hvor det ikke er spart på ei krone med tanke på utstyrsnivå og vedlikehold. Båten ble sjøsatt først i 2008, og har kun hatt en eier siden da. Før den ble sjøsatt i år er det brukt Kr. 350.000.- på polering, teakbehandling og motorservice. Den har blitt lagret innendørs hver vinter, så her har du mulighet å sikre deg et nydelig eksemplar, ta kontakt.


Oppdag den perfekte kombinasjonen av luksus, ytelse og italiensk eleganse. Denne motorbåten er kjent for sitt tidløse design. Cranchi Mediterrane 47 skiller seg ut med sitt stilrene og aerodynamiske skrog, designet for å gi en jevn og behagelig seilas. Cockpiten er romslig og innbydende, utstyrt med en stor sittegruppe og et justerbart bord som skaper en perfekt setting for sosiale sammenkomster eller en rolig ettermiddag til sjøs. Her finner du også en praktisk wet-bar med vask, grill kjøleskap og isbitmaskin. Forut på båten finner du komfortable solsenger, og en kjøleskuff i umiddelbar nærhet for oppbevaring av drikkevarer, det ideelle stedet å nyte solen og utsikten.


Ved styreposisjonen finner vi tre komfortable seter i kjøreretning, hvor kapteinens sete har elektrisk justeringsmulighet. Denne båten er fullspekket med Raymarine navigasjonssystem, det inkluderer to stykker kartplottere, fastmontert VHF, AIS, Autopilot og radar.


Når du trer inn i den flotte salongen finner vi moderne og smakfullt innredning med komfortable sitteplasser og et elegant spisebord, perfekt for både avslapning og underholdning. Kjøkkenet er fullt utstyrt med et stort kjøleskap, keramisk koketopp, ny mikrobølgeovn, egenmontert Crystal Clear Water System som gjør at du kan drikke ferskvann rett fra krana og masse skapplass.


Cranchi 47 tilbyr to romslige lugarer, mastercabin med dobbeltseng og gjestecabin med to enkeltsenger. Hver kabin er designet med tanke på komfort, og sikrer at du og dine gjester alltid har et avslappende tilfluktssted etter en dag på sjøen. Det er også eget toalettrom til hver av lugarene utstyrt med dusj, vask og toalett.


Denne båten er utstyrt med 2x Volvo Penta D9 motorer som yter totalt 1150Hk, dette sikrer høy ytelse og pålitelighet. Båten er også utstyrt med moderne bekvemmeligheter som klimaanlegg, varme og underholdningssystemer som sikrer en komfortabel opplevelse under alle forhold.

Ikke gå glipp av muligheten til å eie denne fantastiske båten. Her får du båtplass på Aker Brygge Marina betalt ut sesongen.  Ta kontakt for mere informasjon, visning etter avtale med megler.


Benjamin Modell

+47 994 13 794 

benjamin@h-y.no


2.590.000.-

Cranchi

Mediterrane 47

2006

Pris

Merke

Modell

Årsmodell

Lengde i cm

1542 cm

Lengde i fot

50 fot

Bredde

415 cm

Dybde

105 cm

Motorfabrikant

2 x Volvo Penta

Motortype

D9 575

Motorstr.

1150

Maks fart

32

Drivstoff

Diesel

Vekt

13000

Materiale

Glassfiber

Farge

Hvit/Blå

Soveplasser

6

> SKRIV INN EPOST OG LAST NED SALGSOPPGAVE SOM PDF
SEND FORESPØRSEL:

Takk! Melding er sendt.

bottom of page