top of page

Nimbus 300R - 2005 modell

SPESIFIKASJON
BESKRIVELSE

Vi har på vei inn for salg en velutstyrt og velholdt Nimbus 300R fra 2005. Båten er sjøsatt og klar for ny sesong. Godt utstyrt modell, vi nevner bla. Ankervinsj akter, baugpropell, trimplan og full akterkalesje.

Om båten:
Nimbus  300R er konstruert av annerkjente Ocke Mannerfelt, kjent som  konstruktør av en rekke racing båter. 300R har dyp V bunn og 2 step.  Resultatet er et skrog som har liten planingsterskel, samt er ekstremt  stabil grunnet bruk av step. Her er behovet for trim av drev, og bruk av  trimplan lite tilstede. Den dype V bunnen sørger for myk gange i  motsjø, samtidig har båten bæring nok i baugen til å kjøre trygt i  medsjø.

300R er en stor dag / weekendbåt, som også egner seg godt  som hyttebåt. Den har full walk around på begge sider, og en stor  sosial cockpit. Førerplassen er godt beskyttet for vær og vind når man  sitter, samtidig som man opplever vind i håret når man står. Det er en  smart kalesje løsning over førerplassen, som gjør at man sitter tørt og  godt i dårlig vær.

Nede finner man et stort pentry til babord med  kjøleskap, 2 x gasbluss og vask. På styrbord side er det et romslig  toalettrom med ståhøyde og dusjkabinett. Sittegruppen i baugen kan  gjøres om til dobbeltseng. I den åpne midtkabinen (man kryper inn under  trappen) er det en romslig seng som egner seg godt til barn.


Motor er servet hvert år, vedlikeholdshistorikk kan fremvises. Det er nå 890 gangtimer på motoren.


Ligger klar for visning i Oslo, ta kontakt for avtale om visning.

Sindre Jacobsen
938 40 189
sindre@h-y.no

Solgt!

Nimbus

300R

2005

Pris

Merke

Modell

Årsmodell

Lengde i cm

915 cm

Lengde i fot

30 fot

Bredde

310 cm

Dybde

100 cm

Motorfabrikant

Volvo Penta D6-350

Motortype

Innenbords

Motorstr.

350 HK

Maks fart

37 knop

Drivstoff

Diesel

Vekt

4 200 kg

Materiale

Glassfiber

Farge

Blå/Hvit

Soveplasser

4

> SKRIV INN EPOST OG LAST NED SALGSOPPGAVE SOM PDF
SEND FORESPØRSEL:

Takk! Melding er sendt.

bottom of page