top of page

Nimbus W9 T-Top

SPESIFIKASJON
BESKRIVELSE

Vi har for salg en fantastisk Nimbus W9 T-Top. Båten er fra 2020 og fremstår som svært pen. Hun er meget godt holdt, lagret innendørs om vinteren og fått jevnlig service og vedlikehold. Kun ca. 570 driftstimer på motoren. Godt utstyrt modell med blandt annet stor T-top med elektrisk canopy i taket. Da kan du fritt velge mellom å være inn/ute via et enkelt tastetrykk.


Om båten:
Nimbus W9 er en fantastisk weekender modell fra det kjente svenske verftet. Med funksjonelt skandinavisk design, gode løsninger og sosiale soner er hun den perfekte daycruiseren for familien med en aktiv livsstil.
Skrog og layout har hentet inspirasjon fra flere av de eldre populære modellene til Nimbus, blandt annet 26 Epoca, 32 Ballista og 305 Drophead. Det velkjente steppskroget vi kjenner fra 250R og 300R er selvsagt også på plass.

Kombinasjonen blir en herlig dagsturbåt med plass til hele familien, overnattingsmuligheter for 2 og svært gode og sportslige sjøegenskaper.

Modellen har i utgangspunktet en imponerende utstyrsliste som standard, men her er det i tillegg lagt på en god del, vi nevner blant annet: Ankervinsj, T-Top med elektrisk duk, Landstrøm og Zip Wake.
Se ellers full utstyrsliste nederst i salgsprospektet.


Kapasiteter:

Ferskvann: 56 Liter
Drivstoff: 320  Liter 
Septik: 40 Liter
Kjøleskap: 65 Liter


Båten ligger sjøsatt i Oslo. Kan vises kun etter avtale med megler:

Sindre Jacobsen
+ 47 938 40189
sindre@h-y.no

1.760.000,-

Nimbus

W9

2020

Pris

Merke

Modell

Årsmodell

Lengde i cm

935 cm

Lengde i fot

31 fot

Bredde

295 cm

Dybde

Motorfabrikant

Mercury Verado V8

Motortype

Utenbords

Motorstr.

300 HK

Maks fart

42 knop

Drivstoff

Bensin

Vekt

2 800 kg

Materiale

Glassfiber

Farge

Hvit

Soveplasser

> SKRIV INN EPOST OG LAST NED SALGSOPPGAVE SOM PDF
SEND FORESPØRSEL:

Takk! Melding er sendt.

bottom of page