top of page

Pardo P43

SPESIFIKASJON
BESKRIVELSE

Vi har fått for salg Norges eneste 2024 Pardo P43! En unik mulighet til å eie båten naboen garantert ikke har. Med 2x Volvo IPS 650 Diesel og tilhørende joystick for enklere manøvrering, autopilot, cruisecontroll, oppgradert lydpakke og LED-lys både i båten og under vann får du luksus og ytelse i perfekt harmoni.

2024 modell med kun ca. 20 timer på telleren. Spesifiserbar mva dersom du ønsker kjøpe båten på eksport, eller eie den i et selskap.


Om båten:

Pardo P43 kombinerer eksepsjonell design som bærer preg av høy kvalitet og gir deg førsteklasses ytelse og komfort. Denne båten er ideell for både avslappende cruise- turer med venner og familie, eller helgeturer hvor du kan overnatte i komfort med godt utstyrte kabiner og moderne fasiliteter.

Med sin bredde på hele 4,2 meter og lengde på 14 meter er det god plass ombord. Båten har en stor hydraulisk badeplattform med innfelt badestige. Akter finner du også en bred solseng, med smarte justeringsmuligheter, samt en sittegruppe med tilhørende bord som både kan heves og senkes, men også foldes ut til et større bord. Elektrisk canopy kan kjøres ut med et tastetrykk for skygge over sittegruppen.

I sittegruppen akter har du også mulighet til å justere slik at du får seks sitteplasser i kjøreretning.

Bysseområdet er gjennomtenkt med mye oppbevaring, kjøleskap, isbitmaskin, vask og kokebluss. Denne båten er i tillegg utstyrt med to ekstra kjøleskap under sittegruppe.


Videre i cockpit sitter man godt skjermet i tre stoler som alle har god oversikt. Her finner du også utstyr som bla. Koppholdere, 2 x 16 tommer multifunksjonsskjerm fra Volvo (class cockpit) og VHF fra Garmin samt autopilot.

Interiøret i båten er svært gjennomført med høykvalitetsmaterialer som eik og syntetisk teak for enklere vedlikehold. Det er elegante sittegrupper, et velutstyrt pantry og veldig fine kabiner. Under dekk er det god oppbevaringsplass, et romslig toalettrom med lukket dusj, speil og vask. I kabinene er det ventiler som sørger for naturlig lys.


Utstyrt med både stor generatorpakke (9,5kw) og aircondition for de varmeste dagene. Inverter på 2500w og stor batteripakke gir deg plenty med lydløs strøm ombord, uten å måtte bruke generator.

Full utstyrsliste finner du nederst i salgsprospektet.


Nøkkelutstyr verdt å nevne:

- Største motorer 2 x IPS 650
- 9,5kw Genset + 2500w inverter - Hydraulisk badeplattform
- Oppgradert stereopakke
- Air conditioning hot/cold


Vises kun etter avtale. Ta kontakt med


Sindre Jacobsen
T. 938 40 189
sindre@h-y.no


Om oss:
House of Yachts er din selvsagte samarbeidspartner når det kommer til kjøp og salg av båt i annenhåndsmarkedet.

Vi skiller oss fra våre konkurrenter ved å tilby personlig service og rådgiving, bilder og video av ypperste kvalitet, og en enkel og forutsigbar kostnadsmodell.
Vårt fokus er å være en markedsledende aktør og samarbeidspartner, enten du er i markedet for å kjøpe, selge, bytte eller chartre. Sammen kartlegger vi dine behov og ønsker, og finner riktig løsning for deg.


Gjennom et etablert internasjonalt nettverk kan vi bistå med å fremskaffe de fleste båter for import, eller tilrettelegge for ditt båthold i utlandet.
Vi kan bistå med frakt, forsikring, finansiering, verdivurdering og verditakst. Vi tar forbehold om eventuelle feil i salgsoppgaven. 
Kjøpet er regulert av kjøpsloven eller forbrukerkjøpsloven. Kjøper gjøres uttrykkelig oppmerksom på at House of Yachts AS opererer kun som mellommann og er således ikke solidarisk ansvarlig med selger.
Selger har opplysningsplikt for eventuelle feil og mangler ved båten.

13.990.000,-

Pardo

P43

2024

Pris

Merke

Modell

Årsmodell

Lengde i cm

1402 cm

Lengde i fot

46 fot

Bredde

420 cm

Dybde

Motorfabrikant

2 x Volvo Penta IPS 650

Motortype

Innenbords

Motorstr.

960 HK

Maks fart

Drivstoff

Diesel

Vekt

Materiale

Glassfiber

Farge

Grå

Soveplasser

2

> SKRIV INN EPOST OG LAST NED SALGSOPPGAVE SOM PDF
SEND FORESPØRSEL:

Takk! Melding er sendt.

bottom of page