top of page

Pershing 64

SPESIFIKASJON
BESKRIVELSE

Bud innkommet. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Båten selges for €870.000,- inkl. EU-MVA.


Vi har fått inn for salg en meget velholdt Pershing 64. Båten er fra 2009 og ligger i Kroatia, hvor hun blir profesjonelt ivaretatt året rundt. Norskeiet båt, med stort charterpotensiale.
Eu-mva er betalt, så båten kan fritt flyttes rundt i hele Europa. 2 x Man 1550 V12 motorer, med kun 400 timer gangtid. Arneson overflatedrev sørger for høy marsjfart, og en toppfart på hele 46 knop.


Om båten:
Pershing kan sies å være trendsetteren for større hardtop expresscruisere. En av de mest iøyenfallende kvalitetene til båten er mengden naturlig lys som kommer inn. Både gjennom den massive frontruen, sidevinduene og de to store soltakene. I tillegg er hele akterveggen i glass som skiller salongen fra akterdekket nedfellbar. Dette skaper en unik harmoni som skyller ut forskjellen mellom å være inne og ute.
Badeplattformen er stor med enkel adgang opp til akterdekket via trapper på begge sider. Jollegarasjen heises hydraulisk, og med pasarellen løfter du enkelt ut en Williams Jet Tender 325.
Salongen og akterdekket har meget godt med både sitteplasser og solseng. Stor og fin wetbar med grill og vask på akterdekket. Til babord finner du godt med oppbevaringsplass, elektrisk oppfellbar TV, isbitmaskin og eget rom for bestikk og glass. Brede dollbord på begge sider av båten leder deg trygt frem til fordekket som har en stor solseng.

Førerplassen er romslig, med sitteplass for to. Gjennom den store frontruten har du meget godt oversikt i alle fartsområder. Instrumenteringen er enkelt og fornuftig plassert innen god rekkevidde. Til babord for førerposisjonen er det en fin L-sofa, slik at ytterliggere to mennesker kan sitte i fartsretning underveis. Fremfor denne går det en trapp ned til byssa, som inneholder det du trenger for å lage gode måltider ombord. Her finner du også oppvaskmaskin og stort kjøleskap samt fryser.

Båten er utstyrt med 3 kabiner + 1 mannskapslugar. I baugen en stor gjestekabin med dobbeltseng, og eget tilhørende bad med dusj. Til styrbord har kabinen to separate sengeplasser, også denne har eget bad med adskilt dusj.
Master´s cabin ligger midtskips og strekker seg over hele båtens bredde. Her har du to store garderober med full ståhøyde, en sjeselong til babord har fantastisk havutsikt sett fra havnivå gjennom store ovale vinduer. Dobbeltseng i midten, og ytterligere skapplass og sminkebord på styrbord side.
Stort, ekslusivt baderom med meget romslig dusjkabinett og "waterfall" dusj. Master´s cabin har også eget kjøleskap. Alle kabinene ombord har egen TV.

Under solsengen på akterdekket er det luke ned til mannskapslugar, romslig kabin med en enkeltseng og adskilt toalettrom.

Fuel: 3500 liter.
Vann: 900 liter.

Prisen er basert på €870.000 og dagens kurs + norsk mva (25%). Vi tar forbehold om kursendringer.
Grunnet finn.no retningslinjer må prisen inkludere norsk mva, men denne selges for €870.000,- inklusiv eu-mva.

 

Båten ligger klar visning i Kroatia.
Ta kontakt for ytterliggere informasjon og avtale om visning.

 

Sindre Jacobsen
938 40 189
sindre@kragstadpartners.no


eller

Marius Kragstad
992 55 100
marius@kragstad.no

Utstyr

 

- Baugthruster
- Hekkthruster
- VHF
- Ekkolodd
- Ryggekamera
- Kartplotter
- Autopilot
- Aircondition i alle kabiner og cockpit
- Kjøleskap
- Keramisk koketopp med 4 brennere
- Mikrobølgeovn
- Stekeovn
- Fryser
- Oppvaskmaskin
- Kohler generator
- Williams Jet Tender 325
- Ankervinsj i baug
- Pasarelle
- TV i alle kabiner og salong
- Isbitmaskin
- Vinsj til fortøyning baug, samt akter begge sider
- Wetbar akterdekk
- Hydraulisk badestige
- Radio/CD-anlegg i hele båten

Solgt!

Pershing

64

2009

Pris

Merke

Modell

Årsmodell

Lengde i cm

1951 cm

Lengde i fot

64 fot

Bredde

550 cm

Dybde

130 cm

Motorfabrikant

2 x MAN 1550V12

Motortype

Innenbords

Motorstr.

3100 HK

Maks fart

46 knop

Drivstoff

Diesel

Vekt

35 900 kg

Materiale

Glassfiber

Farge

Hvit

Soveplasser

7

> SKRIV INN EPOST OG LAST NED SALGSOPPGAVE SOM PDF
SEND FORESPØRSEL:

Takk! Melding er sendt.

bottom of page