top of page
  • Sindre Jacobsen

Nytt navn: HOUSE OF YACHTS


Kragstad & Partners skifter navn og blir til House of Yachts!


Selskapet ble stiftet i januar 2017 og har vært eiet og driftet av Sindre Jacobsen og Marius Kragstad. I 2019 bestemte Marius seg for å utforske nye karrieremuligheter utenfor båtbransjen. Sindre er nå eneeier av selskapet, og det ble derfor naturlig å foreta noen endringer, blant annet nytt navn.


Selskapet ble i 2017 stiftet med hensikt om å bygge norges fremste båtmeglerforetak. Dette er noe vi ønsker å videreutvikle. Selskapet er allerede markedsledende på mange områder, og vi jobber kontinuerlig med å utvikle og forbedre oss på andre.


Hvorfor "House of Yachts"?

- Først og fremst fordi vi synes det er et passende navn. Vi ønsket et navn som ikke legger begrensninger til en konkret lokalisasjon, tjeneste eller segment. Vi er en merkeuavhengig samarbeidspartner for deg som skal kjøpe, chartre eller selge lystfartøy. Uavhengig av pris og størrelse, seil eller motor, med eller uten mannskap, i Norge eller utlandet.


I oktober flyttet vi inn i nye lokaler, kort vei fra våre tidligere lokaler. Vi sitter nå i Villa Furuvik, en herskapelig villa oppført i 1897 i nærhet til sjøen og med utsikt mot Lysakerfjorden. Vår nye adresse er Dicks vei 12.

202 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page