top of page
  • Forfatterens bildeSindre Jacobsen

Beneteau MC6s for salg!

Er du på jakt etter den perfekte familiebåten med store kapasiteter, svært enkel manøvrering og komfortable fasiliteter? Da bør du ta en titt på Beneteau MC6S!

Siden den ble levert ny i Norge i 2017, har denne båten gjennomgått jevnlig service og betydelige oppgraderinger etter 650 timer i vannet. Med joystickstyringen ute på styrbordside, er det svært enkelt å legge til longside, og båten har porter i begge skutesider, samt pasarelle akter for enkel ilandstiging.

Båten passer perfekt for familien som elsker uthavn, med lave drivstoffkostnader grunnet podsystemet og svært fornuftig motorisering. Kombinasjonen av hvor lite dypt den stikker (117cm) og den enorme manøvreringskapasiteten gjør at du kan komme inn de utroligste steder.

Beneteau MC6S er et komplett flytende landsted, med alle fasiliteter ivaretatt for komfortabel overnatting for opptil 6 personer fordelt på 3 separate kabiner. Akterdekket er romslig, og gir en terskel- og sømløs overgang fra ute/inne, mens den elektrohydrauliske badeplattformen med nedfelt daviter, pasarelle og et supersmart utekjøkken gir mye glede akterut.

Byssa har alle fasiliteter, inkludert vinskap, oppvaskmaskin, stekeovn, kjøl og frys, og sentralstøvsuger. Førerposisjonen er ergonomisk utført med god utsikt og oversikt, og det er full kontroll over skuta med musehjulsstyring av plottere og motordata, samt Joysticken tilhørende Zeus podsystemet.

Så hvis du er på jakt etter en båt som er enkel å manøvrere, har massevis av fasiliteter og gir deg en fantastisk sjøopplevelse, bør du definitivt vurdere Beneteau MC6S. Båten ligger nå innendørs i varmt opplag, og er klar for nye eiere. Se link til annonse her: https://www.houseofyachts.no/Baater/Beneteau-MC6S


46 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

留言


bottom of page