top of page
  • Forfatterens bildeSindre Jacobsen

Candela Speedboats: Fremtidens båtliv?

House of Yachts og Candela Speedboats inngått et samarbeid, og vi er stolte av å kunne introdusere Candela Speedboats i Norge! Det Svenske verftet produserer verdens første hel-elektriske hydrofoilbåt, og med sin Candela Seven på 25 fot får du en helt unik følelse ulikt noe annet du noensinne har prøvd.

Skroget, dekket og innredning er laget i 100% karbonfiber. Dette sørger for en ekstremt lett, og meget solid konstruksjon. Med erfaring og inspirasjon fra jagerflydesign blir båten utviklet og bygget i sin helhet i Stockholms skjærgård.

Candela Seven 2021 Modell - med solseng




Glem banking i bølger

Med hydrofoilen flyr du over bølgene du normalt ville ligget og banket i med andre båter. Du cruiser i 19-23 knop, men har også anledning til toppfart på 30! Foilingen starter fra ca. 16 knop og når du finner deg til rette i 20 knop ligger du an til rekkevidde på ca. 50nm


Reduser lokale utslipp med 99%

Hydrofoil i samarbeid med hel-elektrisk fremdrift er som en drøm for de miljøbevisste. Med dette oppsettet kan du redusere lokale utslipp med opptil 99%


Fly lydløst over vannoverflaten

Med en ren og og effektiv elektrisk motor flyr du over vannoverflaten og vil oppleve en markant reduksjon i lydbildet sammenlignet med tilsvarende båt. Spar stemmen og snakk i normalt volum med passasjerene dine selv i høy fart.


95% Billigere i bruk

100% Elektrisk, Candela Seven kan lades opp i havnen din over natten, og koster ikke stort mer enn 1 krone per nautiske mil i strøm.


Første båt solgt til Norge

Den første båten er allerede solgt til Oslo, og vi ser frem til å kunne invitere dere på prøvekjøring av båten i Mai/Juni.







145 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page